Aihearkisto: Uutiset

Uusi vuosikymmen, uudet jekut

A light in the night
Askartelua

Kuten edellisten postien määrästä ja päiväyksistä näkyy, on kaiken muun kiireen ohessa tämän sivuston rakentelu jäänyt vähemmälle. Toisaalta on hyväkin, että töitä riittää siinä määrin ettei tarvitse ylen määrin tusata nettisivun parissa. En harrasta juurikaan uudenvuoden lupauksia, mutta jospa tämän vuosikymmenen(!) puolella aktivoidun oikeasti myös tämän sivuston kanssa. Tulossa ainakin noita jo aiemmin lupaamiani musateknologia-aiheisia blogipostituksia sekä keikkakuvia. Stay tuned!

Paluu linjoille 2018!

Pitkän hiljaiselon jälkeen näilläkin sivuilla alkaa olla taas elämää. Olen palannut linjoille – kiitos kaikille jotka ette ole luopuneet toivosta tämän sivuston suhteen pitkästä kuivasta kaudesta huolimatta. Tulossa piakkoin päivityksiä ja postauksia musiikista ja muustakin!

SamiK

18/05/2014

Tervetuloa uusille verkkosivuille! Sivustouudistuksen yhteydessä myös sisältötarjonta laajenee, jatkossa vanhojen tuttujen juttujen ohella luvassa mm. musiikkiteknologiaan ja musiikin opettamiseen liittyviä artikkeleita. Vanhaakin sisältöä rakennellaan vähitellen uusiksi. Pysytään kuulolla!