Artistit

The Shafted
Ready to rock!

The Shafted
The Shafted on nelihenkinen rockyhtye Tampereelta. Musiikkimme on mukava yhdistelmä suoraviivaista rockenergiaa ja southern rock -tyylistä riffittelyä maustettuna ripauksilla progea ja hyväntuulista huumoria.
Tsekkaa the Shafted YouTubessa, Facessa ja Spotifyssa!

Arno’s Jazz Garage
Nelihenkinen jazzyhtyeemme hoitaa tyylillä yhtälailla hillityn edustustilaisuuden soivan taustan kuin hikisen klubikeikankin. Ohjelmistomme koostuu huolella valituista standardeista vuosikymmenten varrelta, mukaan mahtuu aina jotakin myös tilaajan toivomusten mukaan.

Sami ja kitara

Trubaduuri Sami Kainulainen
esittää kitaroineen muun muassa irlantilaisia lauluja. Ohjelmistosta löytyy tilanteen mukaan myös juomalauluja, Suomi-rockia ja muuta yleisöön mukavasti menevää materiaalia. Kevyt ja kustannustehokas yhden miehen show pienempäänkin tilaisuuteen!

Duo Jig’n’Reel
Vauhdikas kansanmusiikkikaksikko, pääasiassa irkkuteemalla mutta muutakin toki ohjelmistostamme löytyy.  Helposti roudattava, iskukykyinen tehopartio sopivaan pakettihintaan!

Panorama Band
Musiikin monipuolisista ammattilaisista koostuva monitoimikone hoitelee häät, synttärit ja firmajuhlat tyylillä ja tanssijalkaa mukavasti kutkutellen. Laaja ohjelmistomme vaihtelee perinteisestä tanssi- ja iskelmämusiikista vekkulisti svengaavaan jazziin ja edelleen katu-uskottavaan rockvääntöön. Tätä lisää, sanoo yleisö!