Palvelut

Äänentoisto

Toimiva esitystekniikka on olennainen osa minkä tahansa tapahtuman toteutusta. Toteutan osaavalla otteella tapahtumasi äänentoiston, olipa kyseessä sitten pienimuotoiset puutarhajuhlat, karaokeilta tai keskisuuri toritapahtuma. Kysy tarjous!

Soitonopetus

Oletko aloittamassa soittoharrastustusta tai kaipaatko uusia virikkeitä jo pidempään väännettyäsi? Ota rohkeasti yhteyttä, laitetaan soittohommasi vauhtiin! Instrumentteina pääasiassa kitara ja basso. Myös piano- ja rumputunnit mahdollisia. Opetuskokemusta löytyy jo noin viidentoista vuoden ajalta, olen myös ”papereiden puolesta” pätevöitynyt opettaja ja musiikkipedagogi.

Ohjelmapalvelut

Musiikkisisällöt tilaisuuteesi löytyvät sopivaksi tyyliteltynä kokonaisuutena helposti. Koko skaala akustisesta trubaduurivedosta täysimittaiseen rock-showhun unohtamatta kepeää cocktailjazzia tai perinteisempää tanssimusiikkia löytyy helposti – kysy!

Äänitys-, miksaus ja musiikkituotanto

Tarjoan pienimuotoisesti myös musiikin tuotantopalveluja. Bändiäänitykset joko mobiilisti treenikämpillänne tai ”omalla pajallani” onnistuvat kuten myös moniraitamateriaalin miksaus haluttuun formaattiin. Projektiluonteinen ääni- ja musiikkituotanto ja sävellystyöt esimerkiksi videoon, elokuvaan tai peliin onnistuvat tilauksesta. Kysy tarjous!